Nå veier jeg nesten 3Kg!

Jeg skulle egentlig veie meg i går, men så var det så mye rart og frem og tilbake med vekta at vi tok det i dag tidlig istedenfor. Nå veier jeg altså 2950 gram, det er jo ikke så veldig dårlig, det betyr at jeg har gåt topp med nesten en halv kilo bare på en uke!

Løper i hagen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilde: Full fart ute i hagen

I hagen med hekk bak

Det er jo helt herlig at vi har fått oss sånne kompostgjerder rundt hele hagen, da kan jeg løpe så mye som jeg bare vil hele tiden. Det er jo så kult å løpe fort fort fort!

Tisser litt

Det har fortsatt ikke skjedd noen flere ulykker inne – jeg holder meg fint til vi skal ut igjen. I dag sov jeg helt fra 06:30 til 14:30 før jeg bare måtte ut for å lette på trykket. Er du ikke imponert kanskje?

Leave a Reply