Åtte på høsten!

Åtte ja! det er så mange kilo som vekta påstår at jeg har. Det må jeg si, at jeg hadde ikke regnet med at jeg skulle vokse meg til ÅTTE kilo før jul engang!

Couch Potatoe

Leker som kommer og leker som går…

Etter at jeg har fått nye tenner så er det mye morsommere å bite på lekene mine igjen. Jeg og pappa har en heeelt unik greie som vi gjør – Pappa kaster leken min litt bortover teppet, og så løøøper jeg bort og henter den før noen andre prøver seg. Det er det vel ingen andre i hele verden som har tenkt på før tipper jeg!!

Men noen ganger blir jeg litt drøtt i drømpa av all leken, selv om jeg egentlig ikke er ferdig med å leke engang…

Sleepy toy

Men altså alle disse bildene da!

Pappa er litt masete noen ganger altså, av og til så blir også jeg litt sinna her – det må da være måte på hvor mange ganger jeg skal sitte pent og sitte pent og sitte pent BARE for at pappa skal ta enda et sånn sitte pent bilde. Da blir jeg mørk! Akkurat som på høsten, og tar på meg den SKUMLESTE maska jeg klarer, bare se!

Attitude

– Er jeg ikke tøff eller? Si fra om du trenger sånn båddygard, det skal jeg bli når jeg blir stor, tror jeg!

L.

Leave a Reply