Nå er jeg blitt en fjellløve!

Hei allesammen! Det var så lenge siden at dere hørte fra meg nå at dere var bekymret vel kanskje?

_DSC5994

Men ikke vær  redd! Det er bare det at far og mor og Amalie driver og stresser med møbler og stell og mat og alt mulig sånn at de ikke rekker å skrive på nyhetene mine. Jeg har det jo så bra som aldri før jeg! 

Det nye nabolaget mitt

Det nye huset vi bor I nå er kjempefint! Det ligger rett inntil skogen, og så er det en helt flott tursti som pappa tar meg med til nesten hver dag! Og når det ikke blir en runde dit, så sjekker vi ut nabolaget! Noen ganger blir det bare en rask tur bort til bussholdeplassen, men jeg synes det er moro det og!

_DSC5986

Hjemme har jeg fått en mye større lekeplass helt for meg selv. Der spiller jeg fotball nesten hver dag. Det er litt fjell å forske I, og litt grønt, akkurat passe for meg, da kan jeg velge om jeg vil være en brølende fjellløve, eller kanskje en smygende panther I gresset. På bildet over prøver jeg å gjemme meg bak en gresstusk. Ser du meg kanskje ikke? Se bak gresset da vel!

Om gulv og utsikt og sånn

Inne I det nye huset har vi det kjempeherlig. Det er sånn luft som blir ventilasjonert ut og inn hele tiden, så det er alltid friskt og herlig her selv om mamma og Amalie har det varmt. Vinduene er jo laget AKKURAT slik jeg hadde ønsket – de går helt ned til gulvet, så da trenger jeg ikke å klatre på sofaen engang for å se ut!

_DSC5992

Gulvene er helt uten fliser også, det har jeg fått bekreftet etter å ha brukt noen måneder på inspeksjon. Det er masse lys, og jeg trives kjempemasse!

 

Voff!

Leave a Reply