Joda, jeg er er jeg…

Mamma og pappa er så opptatt hele tiden at de aldri har tid til å hjelpe meg med å skrive på bloggen min! Jeg som har SÅÅÅ mye og si! For eksempel

Jeg var jo på feriekoloni i Mai måned!

Ja, for mens mor og far og Amalie reiste ned til Portugal, så fikk jeg lov til å bo hjemme hos Paula og Ebba og pappan og mamman deres på Billingstad i hele tre uker! 

Før jeg fikk lov til å flytte dit så måtte jeg til frisøren og der ble jeg helt utfrisert!
Se bare så fin jeg var FØRST:

frisert

De var kjempesnille der og passet på meg og alt, der sov jeg i buret mitt om natten også, litt anderledes enn hjemme hvor jeg pleier å sove sammen med mor og far.. Jeg savner de masse allerede og har bedt pappa om å invitere de på besøk en gang snart fort!

bilde
Her er vi på tur og ruler gatene i Billingstad!

Etter at mamma og pappa kom hjem igjen med Amalie har livet gått tilbake til sin vante gang, som det heter. Mor sin mage blir større og større, og far tar meg med på tur;  noen ganger litt lange turer fordi han sier at hans mage må bli mindre og mindre, selv om jeg synes at pappa er kul uansett!

I dag var jeg hos frisøren –igjen! Jeg har visst fått sånn booking som det heter, at nå skal jeg være der hver fjerde måned og klippe pelsen min. Det er inmari deilig nå på sommeren, men jeg håper de ikke klipper like mye til jul!

Her er et bilde av meg fra i dag, jeg slapper av etter å ha vært og blitt klipt. Da har man rett til å slappe av, så det så!

DSC_4953-framed

Du husker at du kan klikke på bildene på for se stort ikke sant?

God sommer, håper jeg, og så skal jeg prøve å mase mere på pappa og mamma, så jeg får hjelp til å skrive til dere!

Vi woffes!

paw_print

Leave a Reply