Så var det over

I dag reiste vi til veterinæren med vår kjære Lego for aller siste gang.  Han hadde fått hjertesykdommen som er vanlig for rasen hans, og det gjorde at han hadde vært svak og sliten helt siden i sommer. Når han ikke lenger orket å stå på beina i dag for å drikke litt vann, så fikk vi ham undersøkt men det var ikke lenger noe annet å gjøre enn å la ham hvile i fred.

Han fikk først en sprøyte mot smertene han hadde, og så fikk han sovemedisin for å sovne. Når han var godt i drømmeland fikk han en sprøyte for å ikke våkne noe mer, og hjertet og pusten hans stoppet kort tid deretter.

Han ble kost med helt til han var borte, og klødd i ørene, som var det beste han visste.

Lego ville blitt 10 år i Mai, og han har delt mange, mange fantastiske stunder med alle oss på Vardefjellet. En god og fin hund var han, som var glad i alle.

Du vil bli savnet DSC4381_thumb.jpgLego. Vi gråter mye for deg.

 

Leave a Reply