Etter litt om og men…

Hei! Nå var det lenge siden sist da gitt!

Det har ikke vært med vilje! Pappa driver og jobber fælt hos en ny kunde, og mamma vil ikke hjelpe meg uten at jeg poserer pent for bilder, men i dag syntes jeg at nok var nok, så da fikk jeg pappa til å ta noen kule bilder av meg, og nå sitter vi og skriver til deg!

Jeg må bare prøve å si alt sammen på en gang!

Jeg har fått beskjed om at nå kommer det snart en liten baby som skal bo sammen med oss, like etter jul – og da har de stresset masse med det!  En jente skal det bli – jeg håper hun ikke driver og skal flette meg og sånn! Er ikke jeg søt nok da?_DSC4381

Bilde Her prøver jeg å se litt farlig ut, ser jeg ikke fali ut eller?

Nå har jeg vært hjemme alene mens mor og far er på jobb heeele dagen. De kan se meg på et privat web videokamera, så jeg er ikke redd. Jeg sover jo bare hele dagen til de er hjemme fra jobb, og så har jeg blitt nesten HELT flink til å bare tisse ute.

Så har vi vært hos pappa sin favorittvereinær og hilst. Jeg syntes det var litt skummelt, men han veterinæren var kjempeflink og snill, så dit reiser jeg gjerne igjen!

Så har vi vært på badestrand der pappa bare skulle vasse litt i vannet – det  syntes jeg så så kult ut at jeg hoppet uti uten å tenke meg om og VIPS så kunne jeg svømme! Det var kjempegøy altså, men huff så kaldt det var!

Jeg har vært i Oslo et par ganger også! MIDT inne i den dypeste asfaltjungelen. Den ene dagen fikk jeg være med pappa på jobben hele dagen. Folkene på jobben til pappa er kule, men jeg synes synd på de som jobber i stortinget, det er jo nesten ikke noe gress i det hele tatt å tisse på der!

Slappe av

Vi har trent masse på å være i ro hjemme. Jeg liker å smake og bite på alt, men nå synes ikke de voksne at det er så gøy lenger, de sier jeg biter alt for hardt. Heldigvis har jeg masse leker som får  gjennomgå når det klør i tennene.

_DSC4424

Bilde Her slapper jeg lissom av ikke sant? Chiller litt…

Det jeg ikke kan har jeg skole til!

De siste to ukene har jeg vært på  Lundquist hundeskole to kvelder i uka. Jeg skal bli flinkest i verden til å sitte pent, å gå pent i bånd, og lære meg hvordan man skal gå inn og ut av bilen og sånn. Mesteparten er litt kjedelig synes jeg, men så plutselig lærer vi spirrevipp og trykke på tommeltotter og sånn, og da er jeg helt  med!

_DSC4432
Bilde Her sitter jeg akkurat sånn som pappa og jeg lærte på kurs!

Stor større, men ikke helst størst

Nå veier jeg bittlitt over 6 Kilo, og så klarer jeg å gå i både trappa ut til hagen og trappa opp og ned av kjelleren helt alene. Trappa opp til andre etasjen er fortsatt litt bratt synes jeg, og glatt også! Så der må jeg ha litt hjelp.

Så begynner jeg å bli vant til å få neglene klippet også – Mor og far klipper en negl om dagen, det var kjempeskummelt først, men så får jeg en liten godteri mens de klipper, så nå er det ikke så farlig lenger – bare at jeg får godterien min altså!!

Sage og banke!

I dag tidlig var et firma her for å se på baderommet og kjøkkenet våres, de skal skifte ut alt sammen og lage nytt, så da blir det en del uker med mye bråk og sånn igjen. Hamre hamre hamre, sage sage sage, huff så mye  man skal gjøre bare fordi det kommer en liten baby til oss! Skal storken på do da kanskje? Og så lage mat etterpå?

Nei, nå blir det mye på en gang! Jeg skal prøve å skrive litt oftere, det er jo litt dumt at det skal gå så lenge mellom hver gang.

Vi sees snart!

Hilsen meg.

3 thoughts on “Etter litt om og men…”

  1. Gratulerer med en lillesøster da, Lego! 😉

    Og gratulerer til Pedro & Bergfrid med en liten jente på vei!

    …og Pedro: som alltid nydelige bilder av en flott Lego!

Leave a Reply