Stor dag for lille meg!

Denne helgen har vi hatt besøk av mormor Else Marie som kom på besøk helt fra Egersund for å feire fødselsdagen til mamma! Hun er kjempesnill, og jeg fikk lov til å ligge på fanget hennes og kose og allting!

På søndagen reiste vi ut på tur, først til Holmenkollen for å se på den nye hoppbakken. Det var litt dumt at vi ikke visste at det ikke var lov å gå helt inn til hoppet, så da fikk vi stå litt på avstand. Her er jeg og matmor. Ser dere den stilige hunden sammen med han derre skiløperen? Den hunden er visst adelig, har jeg hørt…

_DSC4475

Fra Holmenkollåsen gikk turen videre ned til Frognerparken. Der parkerte vi like ved et sted hvor alle hundene kan løpe uten bånd. Jeg føler meg fortsatt fryktelig usikker på andre hunder, selv de som er av samme rasen som meg, så da gjorde jeg alt for å slippe å ha noe med de å gjøre – men andre mennesker er det alltid moro å møte!

Selv om de andre hundene som hilse på meg var skumle, så var de jo egentlig bare snille med meg alle sammen – og jeg møtte faktisk også andre hunder av samme rase som meg, både med samme farge, og de som heter sånn tri-color og blenheim.

Da vi kom frem til Monolitten måtte pappa ta et bilde til.

_DSC4500

Over sju kilo nå!

Denne uken målte jeg 7.2 Kilo i vekt, og har nesten alle trappene i huset under kontroll. Det er ETT dumt trappetrinn igjen som jeg synes er skikkelig dumt, så om jeg bare kan vokse bittelitt til, så iverksetter jeg mine planer om totalt herredømme i huset like etter; bare vent!

Men nå må jeg sove litt til, det var så mye som skjedde i dag at jeg er helt døsig! Og så jeg da, som aldri er døsig!

_DSC4480

Pappa driver alltid og skal ta sånne “sitte pent” bilder av meg altså! Jeg ser jo lik ut på alle sammen jo!

Morna!

Leave a Reply